Evropski fondovi

Pristup evropskim fondovima, pored očiglednih ponuđenih razvojnih mogućnosti, zahteva niz izazova sa kojima se naši klijenti svakodnevno suočavaju u postupku implementacije projekata za finansiranje. Oni mogu postati prave pretnje ako nisu tačno identifikovani, pripremljeni i upravljani. Postupci implementacije i upravljanja ovim vrstama projekata jesu kompleksni i zahtevaju multidisciplinarna znanja kao i izuzetnu rigoroznost, što je za profesionalnog konsultanta u toj oblasti postalo već modus vivendi.
Naš tim sastavljen od sertifikovanih konsultanata specijalizovanih za pristupanje evropskim fondovima prepoznatljiv je po profesionalizmu, stručnosti i besprekornom profesionalnom ponašanju u njihovom odnosu sa klijentima. Štaviše, stalno se susreću sa različitim rešenjima prilagođenim realnoj potrebi klijenata, obezbeđujući time uspeh projekta. Garanciju uspeha obezbeđuje u prvom redu veština našeg konsultantskog tima u izradi mera za izbegavanje finansijskih i administrativnih prepreka. Pored svega toga, naša najdragocenija prednost je stav, diktiran blizinom klijenata i održivostima rezultata.
Našim klijentima, zainteresovanim za pristup evropskim fondovima, dostavljamo ceo arsenal: naše iskustvo, mrežu eksperata i partnera saradnika, ali i znanje svakog člana našeg stručnog tima.
Privatne kompanije imaju priliku da uoče prednosti zajedno implementiranih projekata, zato što pratimo naše klijente u svakoj fazi razvoja njihovih projekata.
Svaki projekat predstavlja za nas jedinstveno iskustvo učenja. Shvatili smo da se korak po korak, provereni koncepti mogu primeniti. Naučili smo da kombinujemo radno iskustvo na nacionalnom nivou sa razvojem osećaja evropskog identiteta kako bismo doprineli povećanju potencijala u regionu.